Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір щенячий патруль рятувальний літак paw patrol mighty movie transforming rescue

1999 грн
Опис

СВІТЛО, ЗВУК І ТРАНСФОРМАЦІЯ: Закріпіть Скай у кабіні її іграшкового літака, переміщуйте його та натискайте на важіль, щоб обертати крила її літака та чути звукові ефекти та музику з фільму!


ФІГУРКА «МОГУЧНІ ЦУЦЯ»: ця єдина у своєму роді іграшкова фігурка Скай, одягнена в уніформу «Щенячий патруль: Могутній фільм», просто незамінна і має напівпрозорі області, які спалахують, коли вона знаходиться в машині!


АВТОМОБІЛЬ З КІНО «ЩЕНЯЧИЙ ПАТРУЛЬ»: рятувальний літак Скай, створений з використанням автентичних деталей та стилю, виглядає так само, як захоплюючий іграшковий літак, який Скай використовує, щоб врятувати становище у фільмі «Щенячий патруль: Могутній фільм»!


ЗБЕРІТЬ ВСІХ: поповніть свою колекцію іграшок «Щенячий патруль» для дівчаток та хлопчиків іграшковими вантажівками, фігурками, литими машинками, іграшками динозаврів, м'якими іграшками, настільними іграми, головоломками та багатьом іншим!


ОСВІТНІ І НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ: іграшки для дошкільнят та іграшки для малюків PAW Patrol -- відмінні подарунки для дітей, які люблять рольові ігри з іграшковими машинками, іграшковими фігурками та ігровими наборами як альтернатива лялькам або поїзду.


У комплекті: 1 фігурка, 1 транспортний засіб, 2 снаряди.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари