Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Трек hot wheels "track builder" трек hot wheels "stunt garage"

1700 грн
Опис

Стать: Для хлопчиків
Тип іграшки: Треки

Нова трек HotWheels Потрійна петля перенесе тебе у світ швидкості та неймовірних перегонів. Найбільша потрійна петля Hot Wheels всіх часів! Вибирай 1 з 3 варіантів збирання ігрового набору та починай змагання. Головне завдання виконати трюк і потрапити машинкою в контейнер. Трек HotWheels Потрійна петля сприяє розвитку: рухової активності; мислення та логіки; малої моторики; спостережливості та уваги. Влаштовуй змагання з друзями та розвивай свої навички перегонника! Набір компактно складається для зручного зберігання і транспортування. У комплекті 1 базова машинка.

Характеристики Ігровий набір Трек Хот Вілс Потрійна петля Hot Wheels Track Builder Unlimited Triple Loop Kit (GLC96)

Масштаб моделей

1:64

Розміри

23х46.7х37.4 см (паковання)

Hot Wheels Track Builder нові оригінал привезений із Європи 1700 грн.
Цей новий чоьохповерховий гараж Hot Wheels " Stunt Garage"чудово підійде для зберігання понад 20 машинок! Піднімай або спускай машинки на будь-який із 4 рівнів, щоб припаркувати їх. Влаштовуй шалені заїзди - запускай автівки вниз спіральним спуском, щоб швидко дістатися нижнього поверху, де можна заправити або перевірити машинки перед наступними перегонами.

Гараж зручно транспортувати, адже він оснащений спеціальною переносною ручкою та має компактний розмір. Його можна поєднувати з іншими наборами Hot Wheels напряму або за допомогою сірих доріжок серії Hot Wheels City (арт. FXM38) чи класичних доріжок Hot Wheels (арт. GLD47). 1 машинка масштабом 1:64 у наборі. На FLОпіс
ие Ігровий набір Трек Хот Вілс Потрійна петля Hot Wheels Track Builder Unlimited Triple Loop Kit (GLC96)
"Hot wheels Stunt Garage" новий оригінал привезений із Європи 1299 грн Торг.

Набор машинок 25 штук за 300 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари