Всі категорії
Додати товар

Джип-позашляховик монстр трак лукас стабілізатор монстр джем 1:24 lucas stabilizer...

990 грн
Опис

- Поліпшіть свою гру за допомогою абсолютно нового монстр-траку Monster Jam у масштабі 1:24. Ця автентична копія з приголомшливими деталями та графікою має стиль та розкіш справжньої речі.
- Підвіска, що працює, дозволяє вашій вантажівці поглинати більше ударів, тому епічна дія Monster Jam ніколи не припиняється. Крім того, гумові шини BKT забезпечують краще зчеплення з дорогою і піднімають вашу вантажівку на нову висоту.
- Вам доведеться зібрати більше вантажівок Monster Jam, ніж будь-коли раніше. Додайте їх у свою колекцію (кожен продається окремо) і пробийтеся до перемоги у своїй власній події Monster Jam.
- Литі вантажівки Monster Jam у масштабі 1:24 із працюючими системами підвіски та автентичними деталями стануть ідеальним подарунком для трирічних хлопчиків та дівчаток.
- У комплект входить: 1 вантажівка Monster Jam у масштабі 1:24.
- Монстр-траки Monster Jam для хлопчиків та дівчаток призначені для дітей віком від 3 років і старше. Іграшки, ігрові набори, іграшкові машинки та радіокеровані вантажівки Monster Jam займають перші місця у списках побажань для дитячих іграшок та ігор.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Особливості:
Набір

Схожі товари