Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Міні дрон для дітей на радіокеруванні з неоновою підсвіткою hasakee q7

699 грн
Опис

- Дитячий дрон з вогнями шоу: Освітлюючи небо за допомогою дрона Q7, неонові вогні принесуть вам інший досвід польоту! Це здивує ваших друзів і сім'ю, привертаючи очі дітей, щоб простежити навколо. При низькій потужності неонові вогні зміняться на сині і продовжуватимуть блимати, нагадуючи вам про втрату дрона.
- Безпечний і довговічний: із захисною кришкою та колом для повного покриття пропелерів, які захищають дітей від обертових пропелерів. Він також захищає пропелери та двигуни, щоб уникнути прямих ударів, що значно покращує термін служби продукту. Матеріал ABS може витримати незліченну кількість аварій або падінь. Дуже міцний і надійний безпілотник для дітей та початківців.
- Простота в експлуатації: 1: Ви можете просто злетіти / приземлити дрон за допомогою однієї кнопки. 2: Три швидкості на вибір, незалежно від початківців чи досвідчених гравців. 3: Ви не турбуєтеся про визначення напрямків у режимі без голови. 4: Функція утримання висоти дозволяє вашому дрону автоматично нависати в повітрі. (навіть якщо ви нічого не робите з контролером) Всі ці функції роблять дрон зручним для початківців.
- Кишеньковий безпілотник, трюковий безпілотник: з функціями 3D-фліпів, автоматичного обертання та нено-світильників, це було б у центрі уваги вечірок та сімейних зустрічей! Також цей дрон легкий і невеликого розміру, тому ви можете просто покласти його прямо в кишеню і взяти скрізь!
- Модульні батареї 3PCS: Поставляється з трьома модульними батареями для збільшення часу польоту: до 20-24 хвилин.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари