Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Xt1 -квадрокоптер з камерою (дрон)

1700 грн
Опис

Тип іграшки: Квадрокоптери

Кілька примірників у наявності

Квадрокоптера XT1 - це модель дрону, призначена для користувачів-початківців і любителів аерофотозйомки. Цей дрон зазвичай оснащений базовими функціями та характеристиками, що робить його доступним та простим у використанні.

В цілому, дрон XT1 - це хороший вибір для початківців, які бажають вивчити управління дронами, але не готові інвестувати великі суми в цей хобі. Однак слід розуміти, що якість зйомки, час польоту та стабільність таких дронів будуть нижчими, ніж у більш дорогих і просунутих моделей.

Особливості:

Система стабілізації польоту: допомагає забезпечити стабільний політ та спрощує управління для новачків.

Камера: вбудована камера може бути використана для зйомки фотографій та відео. Роздільна здатність камери, як правило, буде обмежена, але достатньо для аматорської аерофотозйомки.

Управління: управління здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування або через смартфон за допомогою програми.

Час польоту: час польоту для таких моделей зазвичай становить від 10 до 15 хвилин, залежно від активності та використання аксесуарів.

Режими польоту: XT1 може мати різні режими польоту, такі як утримання висоти, режим очікування, автоматичне повернення додому

Комплектація:

1 х квадрокоптер

1 х пульт керування

1 х батарея для квадрокоптера

1 х USB-кабель

4 х запасний лопастей

4 х захист лопастей

1 х викрутка

1 х сумка-чохол

1 х посібник з використання

1 х інструкція з експлуатації

Читати повністю

Характеристики

Час польотуДо 15 хвНаявність камериТакПередавач2,4 ГГцДвигуниКолекторніПопулярні запитиДронАкумулятор1800 мА*чЧас зарядкиБлизько 100 хвилинПульт управління2.4 ГГцОсобливостіОптичне позиціонування; 6-осьовий гіроскоп + барометр. Функція: Утримання висоти; Декілька режимів швидкості; Автоматичний зліт та посадка; Безголовий режим; FPV; (тристороннє інфрачервоне запобігання перешкодам)Дальність польоту150 мГіроскоп6-осьовийТипГотовая модель

Квадрокоптер XT1 з камерою дрон з 4К HD FPV

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари