Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кадрокоптери dji mavic 3 enterprise нові

111000 грн
Опис

Виробник: DJI
Тип іграшки: Квадрокоптери

Кілька примірників у наявності

Дрони нові. В заводській упаковці. Можливий розрахунок готівкою/безготівковими переказами. Послуги доставки, необхідна документація, накладні, договір поставки - звертайтеся, будемо раді співпраці.

Потужний дрон з камерою та пультом керування: DJI Mavic 3 Enterprise Series

Представляємо вам компактний та потужний професійний дрон з камерою на пульті керування, який можна використовувати щодня. DJI Mavic 3 Enterprise Series змінює стандарти комерційних дронів завдяки своїм функціям. Завдяки механічному затвору, камері зі збільшенням 56× і модулю RTK, що забезпечує точність до сантиметрів, Mavic 3T піднімає картографію та ефективність місій на новий рівень. Ці дрони оснащені тепловізором, що робить їх ідеальними для нічних тактичних операцій, пожежогасіння, рятувальних місій, інспекційних провірок або потреб поліції.

Основні характеристики:

Компактний дизайн, зручний для перенесення;
Ширококутна камера для зйомки;
Зум з фокусною відстанню 162 мм, 12 МП і гібридним збільшенням 56×;
Час польоту до 45 хвилин;
Пульт керування DJI O3 Enterprise Transmission;
Висока точність позиціонування до сантиметрів;
Вбудований гучномовець.
Дрон DJI Mavic 3 Enterprise Series - це ідеальний вибір для фото- та відеозйомки, який простий у налаштуванні та компактний. Його можна легко носити в одній руці та швидко розгорнути в будь-який момент. Він також є чудовим навчальним інструментом для початківців пілотів. Серія Enterprise була створена для успішного виконання тривалих місій.

DJI Mavic 3 Enterprise Series має дві моделі: DJI Mavic 3E та DJI Mavic 3T, обидві можуть бути оснащені тепловізором. Камера широкоформатна і має розміри 4/3 CMOS з механічним затвором. Для моделі DJI Mavic 3E еквівалентна фокусна відстань становить 24 мм з роздільною здатністю 48 МП, а для моделі DJI Mavic 3T - 162 мм з роздільною здатністю 12 МП та гібридним збільшенням 56×.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?