Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Літак на пульті керування x-320

1200 грн
Опис

Тип іграшки: Літаки

Торг

Літак на радіоуправлінні X - 320 - компактна авіамодель, що зібрала в собі усі переваги літаків, мультикоптеров і літальних крил. Крутий подарунок як дитині так і дорослому. Узявши за основу конструктив легкого в управлінні літального крила і два потужні гвинти, що тягнуть, як на звичайних літаках, був отриманий апарат, здатний при необхідності злітати і сідати як мультикоптер, а також вмить змінити положення на горизонтальне і розтинати небо, як звичайне літальне крило.

Літак може злітати як з твердих грунтів, так і з водної поверхні. Літак укомплектовано пультом, працюючим в діапазоні 2.4 ГГц. Усі команди пілота дозволяють виконувати маневри різної складності. На літаку X - 320 можна повноцінно літати як на вулиці, так і в приміщенні.

Висока швидкість до 30 км/год з 300 мАч батареєю, може літати 15 хвилин. 2.4 ГГц Система дистанційного керування, сигнал сильний і стабільний, а відстань дистанційного керування до 300 метрів.

Запатентований зовнішній вигляд грунтований на аеродинамічних принципах, а політ особливо плавний. Вбудований інтелектуальний гіроскоп балансування, автоматично коригує відхилення і регулює вихідну потужність, щоб забезпечити балансування планера і стабільність польоту. Силіконова голівка, корпус EРР стійкіша до ударів. Запатентований захист від зіткнень захищає фюзеляж, дозволяючи безпечно контролювати його. Оснащений високошвидкісним двигуном, високою потужністю, високощільними лопатями грібного гвинта з вуглецевого волокна, високою міцністю. Світлодіодні ліхтарі, якими можна управляти, світять дуже яскраво незалежно від дня і ночі.

Характеристики:

Колір : синій
Розмір : 38 * 32 * 9,5 см
Матеріал продукту : Aeromodelling EРР Professional використовується також пластик і електронні компоненти
Частота дистанційного керування : 2,4 ГГц безпровідний пульт дистанційного керування
Батарея для літака: 3.7 В 300 мАч (акумулятор з високою місткістю)
Час зарядки : близько 60 хвилин
Час польоту : 15 хвилин
Висота польоту : 100 метрів
Відстань дистанційного керування : до 300 метрів

Артикул: X320
Ціна: 1200 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари