Всі категорії
Додати товар

Квадрокоптер дрон dji phantom 4 pro+

30000 грн
Опис

Виробник: DJI
Рік випуску: 2017
Тип: Гірокоптери

Торг

Комплектація на фото + місткість контейнер.
Phantom 4 Pro+ отримав інтегрований у пульт керування дисплей високої яскравості. Як це і в разі ультразвукових сенсорів на Phantom 3 — тут також з'явилося кілька рішень уже давно наявних і наявних у коптерах і системах інших виробників, але компанія DJI довела ці системи до можливості використання масовим споживачем. Так, нарешті з'явилася можливість польоту за точками з вільним обертанням камери в будь-який бік, розумний повернення додому з повторенням траєкторії й облітом перешкод і багато іншого, але тепер це доступно прямо "з коробки" без жодного настроювання.
Оновлена камера
Камера Phantom 4 Pro серйозно оновлена, порівнюючи зі старою камерою Phantom 4. Було повністю перероблено всі складники — фізичний розмір матриці, роздільну здатність, система оброблення зображення, що робить її найпотужнішою камерою в лінійці Phantom. 20мпсікс CMOS матриця вчетверо більша, ніж матриці попередніх моделей. Більшого розміру сенсори здатні прийняти набагато більше інформації, розширюючи динамічний діапазон і співвідношення сигнал/шум, а також можливість знімати в умовах низької освітленості. 1-дюймова 20 мпікс матриця вчетверо більша, ніж стандартна матриця Phantom 4 із сенсором 1/2,3", використовуючи пікселі бО більшого розміру, стало можливим отримати чутливість до 12800ISO, зберігаючи контраст і деталізацію, що дає змогу отримати максимум інформації для подальшого оброблення.
Запобігання зіткнень із 5 сторін
Автопілот отримав нові можливості завдяки стереокам, розташованим ззаду на додаток до передніх камер, плюс до цього додалися ІЧ сенсори, розташовані з боків коптера. Ця мережа створює систему запобігання зіткнень із 4 боків, що захищає Phantom 4 Pro від бО більшої кількості перешкод і дає оператору можливість знімати думки більше про зображення, а не про можливість зіткнення.
Система навігації із 6 камерами
Три пари стереокамер створюють систему 6 камер, яка працює постійно, розраховуючи допустиму швидкість і відстань між коптером та об'єктами. Використовуючи мережу камер, спрямованих уперед, назад і вниз, Phanotm 4 Pro може точно зависати в приміщеннях без GPS сигналу, на балконах або навіть вильотати з вікна з мінімальним контролем пілота. Навіть якщо передні та нижні сенсори перестануть працювати — коптер зможе висіти на місці задні стереокамери. Phantom 4 Pro також може літати в складних умовах, у разі вітру до 50 км/год, обходячи перешкоди на шляху. Він може автоматично підлаштовувати систему залежно від швидкості вітру, що дає змогу їй працювати однаково на будь-яких швидкостях.
Інфрачервона система
Інфрачервона система Phantom 4 Pro вперше з'явилася на коптерах DJI. Поміщена ліворуч і праворуч — з боків коптера вона вимірює дистанцію між перешкодами та коптером, використовуючи 3д сканування. У режимі "Новічок" або "штатив" ці сенсори охоплюють поле 70 градусів по горизонталі та 20 градусів по вертикалі, скануючи простір по боках на відстані до 7 метрів. Стандартні ультразвукові сенсори здатні працювати тільки на відстані 3-5 м і можуть не впоратися під час взаємодії з передніми та задніми стереокамерами. Мережа датчиків у 5 напрямках захищає Phantom 4 Pro від більшої кількості перешкод і дає операторам змогу знімати цілісніше відеоряджання. ІЧ-система дає змогу "відчути" на бО більшої відстані та точніше вимірювати дистанцію між коптером, визначаючи найближчі об'єкти точніше, уникаючи перешкод.

Вага (Включно з акумулятором і пропелери) 1388 г
Діагональний розмір (без пропелерів) 350 мм
Макс швидкість підіймання Спорт-режим: 6 м/с; P-режим: 5 м/с
Макс швидкість спуску Спорт-режим: 4 м/с; P-режим: 3 м/с
Макс швидкість 72 км/год) (спорт); 58 км/год (A-режим); 50 км/год (P-режим)
Макс кут нахилу 42° (спорт); 35° (A-режим); 25° (P-режим)
Макс кутова швидкість 250°/s (спорт); 150°/s (A-режим)
Макс злітна висота (на ур. моря) 6000 м
Макс час польоту приблизно 30 хвилин
Робоча температура від 0° до 40 °C
Системи супутникового позиціювання GPS/GLONASS
Точність утримання заGPS Вертикально: ±0.1 м (вмик Vision Positioning); ±0.…

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари