Всі категорії
Додати товар

Автомобіль із дистанційним керуванням, позашляховий 4wd двосторонній перегоновий...

1100 грн -5% 1045 грн
Опис

Автомобіль із дистанційним керуванням, позашляховий 4WD двосторонній
перегоновий радіокерований гусеничний автомобіль, обертання на 360° і
перевороти, радіокерована трюкова машина з частотою 2,4 ГГц, подарунок на день
народження для хлопчиків і дівчаток в віком 4, 5 років

- Фантастична іграшка-автомобіль із дистанційним керуванням: ця каскадерська машинка з дистанційним керуванням може дуже швидко повертатися й повертатися на 360 градусів, а також у обидві сторони та перевертатися, зберігати баланс на одному колесі й ніколи не перевертатися. Максимальна швидкість до 13 км/год, підходить для швидкого обертання й обертання, ідеально підходить для всіх дітей. Ця машинка з дистанційним керуванням безумовно принесе їм безмежне задоволення.
- Міцна конструкція з повним приводом: не турбуйтеся про те, що ваша дитина заплаче після того, як з'їде на радіокерованій машині зі сходів або вріжеться в стіну. Ця машинка з дистанційним керуванням обладнана корпусом із високоякісного АБС-пластику, гумовою шиною та невеликими колесами з опорою з кожного боку, що дасть змогу їй грати на рівній і брудній землі, луках, крутих схилах або навіть на сходах. Дає змогу зберігати гарну роботу навіть у разі падіння з висоти кількох метрів.
- Грайте разом: завдяки високочастотному контролеру 2,4 ГГц дві або більше машини з дистанційним керуванням можуть керуватися разом без перешкод. Простий кулісний контролер дає змогу легко маневрувати вперед (натиснути обидва важелі вперед), назад (потягнути обидва важелі вперед) і швидко повернути (натиснути один вперед, а інший назад), що, безумовно, буде найкращим автомобілем із дистанційним керуванням для дівчинки та хлопчики.
- Потужний двигун поєднується з крутою моделлю: обладнаний потужним двигуном і великими гумовими шинами, машинка з дистанційним керуванням може рухатися зі швидкістю 13 км/год. Унікальна та крута модель автомобіля виділяється зі стартової лінії та безперечно є яскравою зіркою, яка приваблює дітей.
- Ідеальний автомобільний подарунок для дітей: цей автомобіль із дистанційним керуванням — ідеальний подарунок для дітей, тому що розвиває координацію рук і очей і уяву, розвиваючи відкриту гру. Готовий до використання прямо з коробки. Без сумніву, одна з улюблених машин дітей. Чи готові ви подарувати такий несподіваний подарунок на Різдво/день народження?

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари