Всі категорії
Додати товар

Трансформована машинка з дистанційним керуванням kizeefun

641 грн
Опис

- Трансформований автомобіль із дистанційним керуванням: цей автомобіль із дистанційним керуванням поєднує в собі дві різні форми, включно з іграшкою спортивного автомобіля та іграшкою-робота. Вільно трансформуючись між автомобілем і роботом однією клавішею, діти можуть одночасно насолоджуватися різними розвагами. Їм це сподобається.
- Дивовижна радіокерована трюкова машина: крім функцій звичайного автомобіля з дистанційним керуванням вперед/назад/вліво та вправо, це ще й радіокерована трюкова машина, яка може здійснювати приголомшливі обертання на 360° як у формі автомобіля, так і у формі робота.
- Перезаряджуваний і тривалий термін експлуатації батареї: це перезаряджуваний автомобіль із дистанційним керуванням, який може працювати 25-30 хвилин, тоді як інші моделі на ринку не перезаряджаються й вимагають нескінченного купування акумулятора. Крім того, до комплекту цієї автомобільної іграшки, крім вбудованої, входить додаткова акумуляторна батарея. Це допоможе вам заощадити гроші на батарейках. Ви навіть можете отримати більше віддачі від витрачених засобів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andriy2382765
Electroboom
Надвірна
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари