Всі категорії
Додати товар

Машинка робот-трансформер на пульті керування

399 грн
Опис

На корпусі є невеликі потертості від транспортування.
Робот-автомобіль із дистанційним керуванням являє собою іграшкову модель автомобіля 2-в-1, і його можна перетворити з автомобіля на робота одним натисканням кнопки, який легко трансформується вперед і назад.
Обертання на 360 градусів і демонстрація в один клік: з гнучким дрейфувальним колесом внизу цей перегоновий робот-автомобіль може гнучко обертати на 360 градусів як у моделі автомобіля, так і в моделі робота, а діти можуть отримувати задоволення від функції автоматичної демонстрації.
Надійний пульт дистанційного керування 2,4G: з потужною системою передавача 2,4 ГГц діти можуть легко керувати іграшкою-роботам у межах 45 метрів, а ця модель автомобіля RC проста в керуванні для дітей із контролером, вперед, назад, повернути праворуч, повернути ліворуч, один деформація кнопки й автоматична демонстрація в один клік.
Високоякісні матеріали: цей трансформер-автомобіль для дітей виготовлений із міцного та нетоксичного АБС-пластику, стійкого до зіткнень і екологічно чистого.
Ідеальний подарунок для дітей. Машинка-трансформер працює від трьох батарейок типу АА, пульт 2 батарейки типу АА. Батарейки не входять до комплекту.

Лот 52.3.ф66

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари