Всі категорії
Додати товар

Дрон deerc d40 fpv hd 1080p

1599 грн
Опис

Створено для новачків. Легко почати з базовими функціями: зліт/посадка однією кнопкою, утримання висоти, аварійна зупинка, режим Headless. Ви прекрасно керуватимете дроном D40 за 10 хвилин, щойно освоїте вищезазначені операції. D40 — ваш ідеальний вибір, якщо ви шукаєте дрон для початківців.

Обладнаний 1080P HD Wi-Fi камерою, яка може робити якісніші аерофотознімки та відео. Передавання в реальному часі через WiFi допоможе вам швидко зафіксувати моменти.
Складений дрон D40 розміром із долоню. Складаний дрон заощаджує місце та забезпечує зручність у подорожі.
Інтелектуальне керування через програму. Відчуйте інтелектуальний спосіб керування. Tap Fly дає змогу вам настроювати траєкторію польоту на вашому телефоні. Голосове керування й жести рук дають змогу керувати дроном із камерою за допомогою простих голосових команд і жестів.
Більше функцій. З Throw to Go, 360 градусів Flip, High-Speed Rotation і Circle Fly політ може бути цікавішим.
Утримання висоти, зліт/посадка однією кнопкою, аварійна зупинка, режим Headless. Ці основні функції зручні як для новачків, так і для дітей, даючи вам легко керувати дроном D40. Це може допомогти вам швидко стати досвідченим гравцем у дрони.
2 x 3,7 В 500 мА·год модульна літієва батарея, 1 x USB-кабель для заряджання та 1 x пульт дистанційного керування, 1 x інструкція з експлуатації, 2 x додаткових пропелерів і 4 x захист пропелера й 1 x викрутка для захисту від вітру. 2 перезарядні та потужні акумулятори підтримують до 20 хвилин польоту

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари