Всі категорії
Додати товар

Машина на радіоуправлінні univerce chariot rockets

1849 грн
Опис

Бойові роботи - це нові високотехнологічні іграшки здатні зайняти і дорослого, і дитину!

Робот стріляє пластиковими ракетами, розміщеними в спеціальній обоймі з автоматичною зарядкою бойової гармати. На роботі розташована броня, яка відвалюється в разі влучання в неї, а після трьох успішних влучань у робота, він "виходить з ладу". Для того щоб знову повернутися в гру, необхідно перезапустити бойову машину. На моделі встановлено LED підсвічування з індикацією вашого життя, яка поінформує вас, скільки влучень залишилося до відключення вашого робота. Задньопривідні колеса дають змогу рухатися у всіх напрямках і робити повороти на 360 градусів. Для більш плавної їзди робот обладнаний амортизаторами. А для ще більшої реалістичності ігрового процесу, робот оснащений звуковими ефектами.

Особливості: стріляє ракетами. Оснащений LED ліхтарями та звуковими ефектами. Висота гармати регулюється вертикально від центру машини. Переміщається в будь-якому напрямку, вперед, назад, повороти на 360 градусів. LED індикатори фар вказують скільки життя залишилося.

Стильний дизайн, яскраве забарвлення дуже привабливе в очах дитини. А коли вона візьме в руки пульт, то зможе переконатися і у відмінних якостях іграшки.

Характеристики:
Країна виробник Китай
Матеріал Пластик
Мова англійська
Живлення 5*АА машина, 4*АА пульт
Вікова група від 5-ти років
Комплектація: бойова машина Universe Chariot, пульт керування, 12 ракет, інструкція.
Тип упаковки коробка
Розмір в упаковці 37 см × 24 см × 23 см
Артикул GT171235

Наші переваги:
Ми завжди перевіряємо товар перед відправленням. Всі товари поставляються перевіреними постачальниками які так само стежать за якістю.
Наша компанія дотримується не тільки закону України, а й людських стосунків, при виникненні суперечок і претензій з боку покупця, наша компанія вирішить проблему в найкоротші терміни.
При замовленні на нашому сайті ми не вимагаємо передоплату за товар або за доставку. Оплата відбувається під час отримання на пошті.

Ви можете придбати товар у нашому магазині в Києві або можемо відправити Новою поштою, Укрпоштою в день замовлення (якщо замовлення зроблено до 17:00).

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize