Всі категорії
Додати товар

Гараж wader play tracks garage 3 поверхи

699 грн
Опис

Сучасний, легкий і простий у монтажі дизайн дає змогу організувати маршрути в різні форми та забезпечити дитині безліч радості та годин великої розваги.

Різнобарвні елементи створюють багатоповерхову дорожню систему завдовжки загалом 4.6 м і гараж на три рівні. До набору входить автомобіль Kid Cars Sport і Kid Cars Sport з причепом, на якому є додаткова машина, прикраси. Набір дає змогу створити багато ігрових сценаріїв, стимулює уяву наших дітей і надихає на творче мислення.

Гра з набором із серії Play Tracks Garage підтримує фізичний розвиток наймолодших, особливо дрібних моторних навичок, їхніх ручних навичок, точності рухів і координації очей і рук, вчить логічного мислення й просторової орієнтації. Різнобарвні елементи дають змогу дізнаватися й фіксувати назви основних кольорів. Граючи, ваша дитина вивчає правила дорожнього руху та вчиться безпечно переходити дорогу. Всі елементи виготовлені з високоякісного, безпечного для дітей і міцного пластику, завдяки якому всі частини маршруту зберігають свою форму та колір довгі роки.
Набір упакований в естетичну коробку, що ідеально підходить для подарунка.

Набір складається з різнобарвних елементів, що легко збираються, з яких створений 3-рівневий гараж і багатоповерхова дорожня система завдовжки загалом 4.6 м;
набір також містить автомобілі Kid Cars.

Проста в монтажі конструкція. Підходить для дітей від 1 року.

У дуже хорошому стані, відстані всі наліпки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize