Всі категорії
Додати товар

Гоночна трек-гірка з машинками траса з перешкодами лев + 4 машинки iso trade 23130 польща

1200 грн
Опис

Гоночна трек-гірка з машинками траса з перешкодами Лев + 4 машинки Iso Trade
23130 Польща

Швидше отримати відповідь на Ваші запитання Ви можете по Viber ********** ,
WhatsApp **********

ІНТЕРАКТИВНА ГОНОЧНА ТРАСА З ПЕРЕШКОДАМИ, ГІРКОЮ ТА ОБРОТОВИМ ЛИФТОМ

- ІНТЕРАКТИВНА ГОНОЧНА ТРАСКА - розроблена, щоб забезпечити захоплюючий і динамічний досвід під час гри з іграшковими машинками. Дорожні знаки, стратегічно розміщені по всій довжині траси, попереджають та інформують про будь-які труднощі/перешкоди, які зустрічаються на маршруті. Тунель дозволяє учасникам подолати частину маршруту в повній темряві. Наступна перешкода - блокпост відразу за мостом. Завдяки йому можна контролювати рух на пункті збору плати перед в'їздом на вежу з поворотною колією , яка транспортує автомобілі на верхній рівень. Також тут є закусочна. Також на верхньому рівні траси є стоянка для трьох машин. Завдяки виїмкам в центральній частині паркувального місця автомобілі мають стабільне місце для паркування та гарантію, що вони не проїдуть самі. Друга, більша і рухома блокада може регулювати з'їзд з колії або зациклювати її, щоб вона продовжувалася. Є місце в скелі - закрита стоянка для двох автомобілів. У набір входить набір наклейок, які дозволять дитині креативно прикрасити та позначити доріжку та її елементи.

- ВЕЖА ЗІ СПІРАЛЬНИМ ПІДІЙМОМ - вхід і вихід з траси знаходяться поруч з вежею з обертовою трасою, яка, обертаючись вгору по спіралі, транспортує автомобілі на верхній рівень. Завдяки прозорим стінам ми бачимо машини, які піднімаються на самий верх . Ямочки на поверхні ліфта, кабінки не зісковзують і заходять стабільно. Після включення траси починає блимати світло і блокада «в дорозі» перед в'їздом на вежу руйнується і дозволяє автомобілям на підйомник безпечним кроком. Що забезпечує в'їзд без зіткнень. При включенні купол вежі обертається по колу, підсвічуючи доріжку, а супутня музика приємна на слух.

- CARS SET - трек йде в комплекті з 4 машин, приємних пастельних кольорів. Кожен іграшковий автомобіль виготовлений з високоякісного пластику з увагою до кожної деталі. Шасі машинок має додаткове металеве колесо, яке забезпечує стабілізацію при зупинці на парковці або вході в ліфт .

- Килимок в комплекті - щоб зробити гоночну трасу більш реалістичною, в комплект також входить килимок з щільної та якісної фольги. Яскраві кольори, красиві пейзажі та навчальний візерунок вулиць - додаткові переваги, які зроблять розвагу ще більш захоплюючим . Це допоможе розвинути у кожної дитини інтерес до автомобіля.

- СПЕЦИФІКАЦІЯ - колір: різнокольоровий; матеріал: пластик + метал; живлення: 2 батарейки АА + 2 батарейки ААА (у комплект не входять); розміри доріжки в розкладеному вигляді: 70 х 38 х 25 см; розмір килимка: 87 х 57 см; вага набору: 1 кг; вага з упаковкою: 1,8 кг.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

- колір: багатобарвний
- матеріал: пластик + метал
- живлення: 2 батарейки АА + 2 батарейки ААА (не входять в комплект)
- розміри доріжки в розкладеному вигляді: 70 х 38 х 25 см
- Розмір килимка: 87 х 57 см
- вага набору: 1 кг
- вага з упаковкою: 1,8 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- трек
- мат
- 4 машини

Інтерактивна траса з рухомим ліфтом для автомобілів створена для тривалої та
творчої гри. Виготовлений з матеріалів найвищої якості, безпечних для дітей.
Він міцний і стійкий до механічних пошкоджень в результаті гри і
запаморочливої ​​швидкості, яку розвивають машини на трасі. Інтерактивна траса
забезпечує захоплюючі та непередбачувані враження від перегонів.

Надсилаємо по всій Україні!
Для придбання товару натисніть на кнопку "Купити" або пишіть у повідомленні і
на вайбер!


Наш телефон: +38**********

Viber : +38**********

WhatsApp : +38**********

Більше товарів та фото шукайте на нашому сайті ****************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари