Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір hot wheels перегони титанів серії monster trucks (hgv12)

1900 грн
Опис

Оригінальний трек для монстер траків: Hot Wheels Monster Trucks Wreckin' Raceway with 2 Toy Trucks: Bigfoot & Gunkster, Head-to-Head Race with Obstacles.

Комплектація:
- 1 ігровий набір Hot Wheels Monster Trucks Wreckin' Raceway,
- 1 монстер трак вантажівка Bigfoot (Бігфут),
- 1 монстер трак вантажівка Gunkster (Гангстер),
-1 фігурка диктора (чоловічок).

Дізнайтеся, котра машинка є найшвидшою та найпотужнішою, влаштувавши Перегони титанів з ігровим набором від Хот Віллс Monster Trucks.

"Біґфут" і "Ґанкстер" стрімголов спускаються крутим схилом гори, "розтрощуючи" на своєму шляху уламки машинок й долаючи серію перешкод, серед яких є небезпека атаки алігаторів, щоб урешті досягти печери й отримати омріяний кубок чемпіонів.

Перший позашляховик, що опиниться на мості, запускає підняття платформи, від якого друга машинка — а також коментатор перегонів — злітають у повітря. Обираючи інші машинки (продаються окремо), діти тестуватимуть як зміна транспорту впливатиме на результат.

Набір складається для зручного перенесення та зберігання. Ці перегони натхнені епічними швидкісними спусками з серії відео про машинки-позашляховики Monster Trucks на YouTube-каналі Hot Wheels, а також спонукають дітей вигадувати усе нові та нові пригоди. Іграшка стане чудовим подарунком як для хлопчика, так і для дівчинки. Виробником Mattel вказаний вік 4+. Якість відмінна як і в інших топових іграшках накшталт Бакуган, бкйблейд, нерф, screechers тощо.

Можливий самовивіз в Дніпрі в центральному районі.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize