Всі категорії
Додати товар

Лялька для дівчинки adora toddlertime cosmic girl реборн пупс

4650 грн
Опис

Outta This World і ідеальний компаньйон та друг, ToddlerTime Doll Cosmic Girl готова грати та захопити космічний простір ... з вами!
20 ”від голови до ніг, виготовлений із високоякісного вінілу Cuddle Me з ароматом дитячої присипки, з рухомою головкою та ¾ вініл руками та ногами. NEW Cuddle Me Vinyl м'який, шовковистий, ніжний і більше нагадує справжню дитину, що робить цих малюків ідеальними для гри! Її обтяжене тіло в комплекті з підгузником для реалістичної гри, щоб розвинути соціальні навички, одночасно займаючись вихованням, вдаючи грою.
Вона одягнена в білу орбітальну футболку з довгими рукавами, під сріблястий пухкий жилет із блискавкою спереду, блискучу північну синю спідницю з шаром оборок по краю гребінця та білими брюками. Її срібні книги вийшли із цього світу! та її чарівні подвійні заплетені космічні булочки акцентовані синіми та срібними стрічками.
Гладке темно-каштанове волосся Cosmic Girl з чубчиком доповнює її красиві блакитні очі та солодкі рум'яні щоки.
Ляльки Adora ToddlerTime мають відмінність Adora! Випробовані на безпеку, нетоксичні, гіпоалергенні, відзначені нагородами та виготовлені з любов'ю. Для дітей віком від 6 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари