Всі категорії
Додати товар

Лялька лол грейсі скейт lol surprise 🔥 даруємо знижку 10%

880 грн
Опис

🔥При покупці від двох товарів і більше йде знижка від 8% до 12% на другий та наступні товари (повну вартість знижки можна дізнатися в пп).

Лялька Лол Твінс підлітки Грейсі Скейт LOL Surprise Tweens Series 2 Fashion Doll Gracie Skates with 15 Surprises Including Pink Outfit and Accessories for Fashion.

Розпакуйте зовсім новий розмір ляльок LOL Surprise. Привітайся з Грейс Скейтс! Розпакуйте 15 сюрпризів із модною лялькою LOL, включаючи одяг та аксесуари! Грейсі Скейтс - це життя скейтбордистів, і ви завжди можете знайти його на роликовому катку або в скейтпарку! Їй подобається ковзати і кружляти, і вона знає, коли робити різкі рухи, а коли розслабитися. У Грейсі Скейтс приголомшливі риси обличчя та покладене волосся, і вона може приймати безліч поз. Крім того, вона старша сестра коханого фанатами персонажа LOL Surprise, Baby Next Door. На додаток до її унікального милого стилю, одягу та аксесуарів, Грейсі Скейтс також поставляється з паперовим «щоденником», в якому розповідається трохи більше про неї та її особистість. Включає модну ляльку LOL Surprise Tweens Series 2, одяг, взуття, аксесуари, гребінець для волосся, сумку для одягу, журнал, вішалку, підставку для ляльки та багаторазове пакування з фоном.

Бренд: MGA Entertainment.
Розмір: 25.5 x 20.5 x 7 см.
Вага: 730 г.
Вік: 4+.

Є відеоогляди на іграшки.

У нас лише оригінал!

Шановні покупці! Оголошення з годиною видаляю! Підписуйтесь на мене як продавця, і Ви завжди будете в курси наших оновлень.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари