Всі категорії
Додати товар

Barbie color reveal advent calendar барбі адвент календар

1700 грн -9% 1550 грн
Опис

Особливості та деталі
Відраховуйте святковий сезон за допомогою адвент-календаря Barbie Color Reveal, який містить оригінальну інновацію Color Reveal і 25 щоденних сюрпризів, серед яких лялька Color Reveal Barbie!
У перший день почніть розкриття, вийнявши внутрішню камеру та відкрутивши верхню частину, а потім витягніть ляльку Барбі, вкриту з ніг до голови рожевим покриттям Color Reveal зі сніжинками!
Наповніть трубку теплою водою, покладіть ляльку всередину та покрутіть її навколо - вода стане металево-рожевою для чарівного ефекту - витягніть ляльку, щоб відкрити її холодний зимовий образ із мерехтливими ніжками!
Протягом наступних 24 днів діти відкривають іншу панель, що знімається, щоб знайти новий сюрприз, у тому числі кошеня Color Reveal і 2 інших друзів-зимових тварин для ще більшої розваги - зимового оленя та снігової сови!
Діти можуть одягати та доповнювати ляльку Барбі жакетом зі штучним хутром, вечірньою сукнею, легінсами, спідницею-сніжинкою, 3 парами взуття, 7 модними аксесуарами та 2 накладними волоссям для ляльки Барбі!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари