Всі категорії
Додати товар

Лялька барбі русалочка змінює колір barbie dreamtopia rainbow magic mermaid doll mattel

870 грн
Опис

Лялька Барбі Русалочка Змінює Колір Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid Doll Mattel

Ця лялька Барбі Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid відрізняється зміною кольору, яка дозволяє уяві поринути у наймальовничіші казки! Лялька Барбі-русалка відрізняється яскравим неоновим фентезійним видом з діадемою в її райдужному волоссі, яскравим різнокольоровим хвостом і ліфом з морськими акцентами. Готові до зміни кольору Зануріть ляльку Барбі в теплу воду і спостерігайте, як її волосся, корсаж і хвіст миттєво змінюють колір, відкриваючи веселку красивих пастельних тонів! Занурте її в крижану воду, щоб побачити, як вона повернулася до свого початкового яскравого неонового образу, і переживайте це перетворення знову і знову. Лялька не може плавати чи стояти одна. Кольори та прикраси можуть відрізнятися.

Характеристика та опис:

Бавовна

Принесіть фантастичну зміну кольору під час гри з лялькою Барбі Дрімтопія Веселка Чарівна Русалка!

Лялька Барбі-русалка відрізняється яскравим неоновим фентезійним видом з діадемою в її райдужному волоссі, різнокольоровим хвостом і ліфом з морськими акцентами.

Занурте ляльку Барбі в теплу воду, щоб побачити, як її волосся, корсаж і хвіст миттєво трансформуються, відкриваючи веселку красивих пастель!

Занурте її в крижану воду, щоб побачити, як вона повернулася до свого початкового яскравого неонового образу, і переживайте це перетворення знову і знову.

Любителі казок отримають величезне задоволення, перетворюючи ляльку Барбі та вирушаючи з нею у чарівні підводні пригоди!

Ляльки Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid стануть чудовою іграшкою для ванни або подарунком для дітей від 3 до 7 років.

Вік: 3+

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари