Всі категорії
Додати товар

Lol fashion hair зачіски

1224 грн

розпродаж до 11 Травень

857 грн
Опис

Ця лялька не тільки красива, а й вміє змінювати зачіски завдяки чарівній піні та зручним аксесуарам. Створюйте вбрання і зачіски для Леді Брейдс, використовуючи елементи, що входять до комплекту, і свою фантазію. У колекції понад 20 різних аксесуарів для зачісок, тож вам точно не буде нудно. Ця лялька стане чудовим подарунком для дітей від 4 років і для колекціонерів, які люблять збирати унікальні та красиві ляльки. Відвідайте наш інтернет-магазин, щоб дізнатися більше про колекцію та інші цікаві подарунки для дітей і дорослих.
Приготуйся змішувати та поєднувати з Міссі Фрост! Ця модна лялька OMG має понад 320 образів, що дозволяють створювати сотні свіжих стилів за допомогою її вбрання, яке можна змінювати та трансформувати. Змінюйте довжину, перевертайте топи та спідниці і творіть!
Доповніть образ стильними аксесуарами, які йдуть в комплекті з Missy Frost. Вона завжди готова до злітно-посадкової смуги з сережками-обручами, сумочкою, окулярами, шпильками для волосся, намистом та іншими аксесуарами.
Міссі Фрост має приголомшливі риси обличчя, ідеально укладене волосся і повністю зчленоване для безлічі поз. Приготуйся прийняти позу та продемонструвати її модні образи!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари