Всі категорії
Додати товар

Лялька лол омг леді діва l.o.l. surprise! omg fierce lady diva fashion doll

1790 грн -12% 1590 грн
Опис

Характеристики та опис
Виробник MGA

Тип Лялька

Вікова група Від 3 років

Матеріал Пластик

Висота 29 см

Комплектація аксесуарами Так

Персонаж Lol

Стан Новий

Упаковка Пластикова коробка

Набір із великою лялькою лол ОМГ Леді ДІВИ серія Fierce

 Ляльки LOL OMG Swag, Neonlicious, Royal Bee і Lady Diva повертаються у 2022 році — цього разу з новими молдами і новим одягом. Новинка літа 2022 року в колекції LOL OMG Fierce! Лялькою LOL OMG Fierce за зростом майже на голову вище звичайних ляльок OMG (29 см). І в них шарнірні ноги і руки!

Леді Дива — відрізняється своєю жіночністю від усіх персонажів. На те вона і Дива! Світле довге волосся заплетене в чотири високі хвостики й елегантно завиті на кінцях. На лінії росту волосся намальовані завитки.

У Леді Диви темна шкіра та макіяж має особливо красивий вигляд на її обличчі. Чорні стрілки, рожево-бузкові тіні на повіках, рожева помада, рум'янець на щоках і акуратна батьківщина під нижньою губою. Одягнена Леді Діва в коротку чорну спідницю, чорний топ на одне плече та яскраво-рожеві блискучі ботфорти. На плечі витончено накидка хутряна хутряна рожевого кольору.

Сюрпризи: підставка для ляльки; плакат зі фотографією ляльки; бездротовий мікрофон, що закріплюється на вусі за допомогою сережки-квітка; одна срібна сережка, що схожа на змію,; рожеве об'ємне кольє; стильні прозорі окуляри; пояс із безліччю підвісок-букв; рожевий клатч.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари