Всі категорії
Додати товар

Vip pets лялька сюрприз imc toys

750 грн -14% 650 грн
Опис

IMC Toys VIP Pets - Лялька-сюрприз для розкриття волосся. Серія 1.
Оригінал зі США.

ЦІНА В ОГОЛОШЕННІ УКАЗАНА ЗА 1 ПЛЯШЕЧКУ!

Зберіть двох своїх улюблених VIP-вихованців у цьому цінному наборі! VIP Pets – наймодніші собаки з дуже довгою шерстю! У грі 6 персонажів з двома різними образами, кожен зі своїм характером та хобі. Проте є щось, що їх усіх поєднує. їхня пристрасть до волосся! На цих казкових вихованців чекають 9 сюрпризів і 12 дюймів супердовгої вовни! VIP-вихованці люблять укладати волосся по-різному в залежності від випадку, але їм потрібна ваша допомога, щоб створити ідеальний образ за допомогою 12 аксесуарів, що додаються! Вимивши їй волосся, ви відкриєте для себе її унікальний стиль! 12 різних ляльок у колекції!
--
Розпакування. Почніть розпакування, знявши зовнішню обгортку продукту, потім поверніть нижню частину посудини і відкрийте заховані аксесуари для волосся та посібник з укладання! (Рада для професіоналів: використовуйте це відділення для зберігання всіх аксесуарів)
ПОЯВТЕ ВОДУ. Потім поверніть верхню частину кришки пляшки з мусом і налийте теплу воду у верхню частину пляшки з мусом на строк до 20 секунд, і ви побачите, як рушник для вовни домашньої тварини розчиняється прямо на ваших очах! Потім ви відкриєте для себе унікальне волосся вашого персонажа!
Від її розкриття залишиться невеликий осад. Вимийте їй волосся, як у салоні краси, і дайте висохнути її довгим чудовим волоссям!
ДИЗАЙН ОСОБИ-СЮРПРИЗ. Протріть мордочку VIP Pets теплою водою та розкрийте її унікальну красу!
СТИЛЬ - Відкиньте пластикову шапочку для волосся і відкрийте для своїх ляльок 12 дюймів довгого соковитого волосся! Тепер настав час створювати безліч зачісок за допомогою аксесуарів, що додаються!
САЛОННЕ КРІСЛО – візьміть ПРИСОСКУ, що додається, і прикріпіть її до нижньої частини VIP-крісла, щоб перетворити його в салонне крісло, щоб лялька залишалася на місці під час чищення зубів і укладання.
ЗБЕРІТЬ ВСІХ 12 персонажів. Кожен із 6 VIP-персонажів має 2 різних образи. Що ви знайдете?
ДИВІТЬСЯ УРОКИ за зачісками. Дізнайтеся, як створювати ще більш круті зачіски, подивившись «Фабіо та Фабія» у серіалі Kitoons на YouTube!
--
ЦІНА В ОГОЛОШЕННІ УКАЗАНА ЗА 1 ПЛЯШЕЧКУ.

Відправки щодня НП або УП на Ваш вибір.
Безпечна угода шафи підключена, можна одразу оформлювати.
Або можна платежем з післяплатою (тоді попередньо аванс 200 грн на пересилку, який не повертається у разі відмови від посилки). В Дніпрі початок проспекту Слобожанського можливо особисто зустрітись і оглянути перед покупкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cameliya25
cameliya25
Супер-продавець
Дніпро
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари