Всі категорії
Додати товар

Лялька барбі русалка з дрімтопії змінює колір barbie dreamtopia rainbow magic mermaid

880 грн
Опис

Лялька Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid має здатність змінювати колір, що дозволяє уяві поринути у свої барвисті казки!

Лялька-русалка Барбі має неоново-яскравий фентезійний образ з тіарою у райдужному волоссі, яскравим різнокольоровим хвостом та ліфом з морськими акцентами. Готові до зміни кольору.

Занурте ляльку Барбі в теплу воду і спостерігайте, як її волосся, ліф і хвіст миттєво змінюють колір, відкриваючи веселку красивих пастельних тонів!

Зануріть її в крижану воду, щоб побачити, як вона знову набуває свого початкового яскравого неонового вигляду, і знову і знову переживайте трансформацію. Лялька не може плавати чи стояти одна. Кольори та прикраси можуть відрізнятися.

Зануріть ляльку Барбі в теплу воду, і ви побачите, як її волосся і хвіст миттєво перетворяться, перетворившись на веселку красивих пастельних тонів!

Зануріть її в крижану воду, щоб побачити, як вона знову змінює свій первісний неоново-яскравий вигляд. Переживайте трансформацію знову та знову! Лялька-русалка Барбі з королівською тіарою та ліфом у морському стилі з гарними «перлинними» деталями готова до будь-яких підводних пригод.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари