Всі категорії
Додати товар

Лялька l.o.l. surprize (лол сюрприз) sooo mini lil sisters - лол міні крихітки

1115 грн -72% 320 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Лялька L.O.L. Surprize (Лол Сюрприз) Sooo Mini LIL SISTERS - Лол Міні Крихітки 
Опис
Ігровий набір з лялькою Sooo Mini Lil SISTERS Крихти-сестрички - це щось новеньке для фанатів L. O. L. Surprise (Лол Сюрприз). Адже у цих лялечок є кульки з сюрпризами, а ще вони змінюють колір.

Маленькі сестрички з мега апгрейдом в міні-розмірі! А їх міні кулька-сюрприз L. O. L. виглядає так само, як в серії 1. Знайдіть улюблених персонажів, таких як Lil Hoops MVP з першої серії L. O. L. Surprise, а також Lilz з інших улюблених серій, таких як Glitter, Dance Dance Dance ™ , All-Star Sports та багато іншого!

Розпаковуйте знову і знову: у кожної лялечки sooo Mini! L. O. L. Surprise Lil Sisters спеціальний кулька для ще більшої кількості розпакувань, ніж будь-коли раніше!

У наборі 5 сюрпризів.

І, як завжди, Водний сюрприз.

І сюрприз зміни кольору! Купайте ляльку в холодній воді, щоб його побачити.

Деякі частини лялечки можуть змінювати колір у холодній воді. Щоб ефект зміни кольору добре проявився, температура води повинна бути 0 градусів і нижче.

Велику кульку можна легко перетворити на брелок. У комплекті з крихтами є аксесуари.

У новій серії L. O. L. Surprise (Лол Сюрприз) sooo Mini крихти-сестрички 12 різних крихт. Зберіть їх усіх.

Рекомендовано для дітей від 3 років.

Характеристики

Комплектація
Лялька Аксесуари
Тип
Колекційні ляльки
Ляльки
Ляльки з аксесуарами
Висота ляльки 7.6 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари