Всі категорії
Додати товар

Лялька барбі челсі сюрприз у костюмі ведмедика тедді змінює колір barbie cutie reveal...

650 грн
Опис

- Ляльки Barbie Cutie Reveal Chelsea, що містять 6 сюрпризів в одній упаковці, доставлять вам наймиліші враження від розпакування з плюшевими друзями-тваринами із серії Cosy Cute Tees, модним одягом та кумедними трансформаціями!
- Розпакуйте і знайдіть плюшевого рожевого плюшевого ведмежа в пришитій футболці з лялькою Челсі всередині.
- Підніміть голову костюма і відкрийте маленьку ляльку Челсі з довгим темним волоссям з рожевими пасмами та блискучими деталями обличчя.
- Відкрийте три сумки-сюрпризи та знайдіть модний одяг та аксесуари -- наприклад, атласну спідницю, пару черевиків та чарівного міні-плюшевого ведмедика в тон.
- Діти можуть одягнути та створити стиль для ляльки Кьюті Челсі, перевернувши верхню частину костюма та знайшовши суперм'яку флісову куртку великого розміру з милим модним принтом. Голова костюма перетворюється на ліжко і для маленького друга-вихованця!
- Використовуйте крижану воду, щоб «відкрити» і «закрити» очі міні-плюшевого ведмедика. Назад залийте теплою водою. Повторюйте знову та знову!
- Ляльки серії Chelsea Cutie Reveal Cosy Cute Tees стануть чудовим подарунком для дітей віком від 3 до 7 років, особливо для тих, хто любить відкривати для себе милі сюрпризи!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари