Всі категорії
Додати товар

Лялька русалка mermaidz color change winter crystabella крістабелла

975 грн
Опис

Лялька русалка Крістабелла MERMAZE MERMAIDZ Winter Waves Crystabella with Color Change.

За хвилями, під прибоєм, у глибоку синьову... слідуйте за казковими плавцями Mermaze Mermaidz, щоб відкрити для себе щось дивовижне! Harmonique та Kishiko вирушають у пригоду до зимової країни Вінтеру, де на шляху вони зустрічають нових чудових друзів — Неру, Крістабеллу та Гвен! Кожна лялька Mermaze Mermaidz Winter Waves має чарівний хвіст, наповнений блискітками, та її власні блискітки унікальної форми всередині. У Крістабелли фіолетовий блиск у формі сніжинки! Переверніть її вгору і вниз кілька разів, щоб побачити, як блискітки кружляють навколо!

Crystabella має унікальний скульптурний плавець, який чарівним чином змінює колір при зануренні в крижану воду. Її плавець змінюється з глянцово-фіолетового на омбре-рожевий!

Крістабелла одягнена в укорочений топ з довгими рукавами і куртку з капюшоном зі штучного хутра, рукавами і зав'язками з помпонами. Її аксесуари включають сережки-кільця, кольє-чокер, окуляри та сумочку через плече. Розширте можливості гри з усіма новими аксесуарами, у тому числі телефоном-раковиною, кухлем та штучним макіяжем! Кожна лялька Mermaze Mermaidz Winter Waves має точки зчленування на шиї, плечах, ліктях, зап'ястях, тулубі, талії та плавцях, що дозволяє приймати безліч поз! Використовуйте підставку для ляльки, що входить у комплект, щоб виставити її на огляд! Виявляється, русалки дуже схожі на нас!

Дорогі наші клієнти!!! Підписуйтесь на нашу сторінку🥰
У нас дешеві ціни на дитячий одяг Carter’s та оригінальні Іграшки з США
Все оригінал!!!в наявності більше 400 одиниць товару❗️❗️❗️поповнення кожного тижня❗️❗️❗️

Відправляємо Новою та Укрпоштою 💌
Є накладний платіж з передоплатою 200 грн💰
Працюємо через безпечну оплату на шафі😉

Звертайтесь, завжди раді допомогти, з любов‘ю Ваш carters_martashop💙💛

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
carte...
carters_martashop
Супер-продавець
Львів
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?