Всі категорії
Додати товар

Лялька з аксесуарами mattel barbie extra puppe basketball-look

1100 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Опис
Mattel Barbie Extra Puppe Basketball-Look — лялька, натхненна баскетболом, випущена Mattel у 2023 році. Лялька має барвистий вигляд і стильний одяг, який відображає її любов до баскетболу.
У ляльки довге чорне волосся, зав’язане у високий хвіст. У неї яскраві очі та червона помада на обличчі. Одяг ляльки складається з рожевої футболки із зображенням баскетбольного м'яча, чорних шортів і білого спортивного взуття. На ногах у неї білі носочки з рожевими смужками.
У комплекті з лялькою йде баскетбольний м'яч, рюкзак і баскетбольний щит. М'яч можна кинути в дощечку, яка прикріплена до ляльки. Рюкзак можна використовувати для зберігання аксесуарів.
Лялька стимулює творче мислення та уяву дітей. Завдяки ляльці діти можуть створювати власні історії та сценарії.

Характеристики
Вік
3 роки
3.5 роки
4 роки
5 років
6 років
7 років
8 років
9 років
Розміри упаковки, см
20 х 10 х 30 cm
Комплектація
1 лялька, фігурка кота, аксесуари
Тип
Ляльки з аксесуарами
Висота ляльки
29 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?