Всі категорії
Додати товар

Интерактивная кукла kindi kids кинди кидс поппи перл мыльные пузыри сша

960 грн
Опис

Лялька Кінді Кідс інтерактивна випускає мильні бульбашки Kindi Kids

Немає іншого Кінді Кід більш ігристого, ніж Поппі Перл. Ця весела та приємна дитина любить грати. Коли вона буде готова надути з вами кілька бульбашок, вона захопить і заспіває свою щасливу пісню про бульбашки!
Нагодуйте Поппі Перл її пляшкою, потім притисніть раковину до її купальника на одну секунду і Поппі скаже: «Прийшов час бульбашок!» (Розговорює англійською мовою), почни співати її пісню та видувати з її рота гарні бульбашки з ароматом морозива!
Вона така мила! Вона хотіла б, щоб ти пускав із нею бульбашки, і ти можеш! Poppi Pearl Bubble ́N ́ Sing" постачається з чарівною бульбашковою паличкою , так що ви обидва можете робити бульбашки!
Ця милашка любить пляж, як і її старша сестра Перлина. З відповідними темами океану та перлів, вони ідеальні сестри та люблять гратися один з одним. Poppi Pearl також має «Режим без безладу в приміщенні». Швидко натиснувши на свою раковину , Поппі скаже: «Давай заспівай! » і почни співати її пісню та грати музику, не надуваючи мильних бульбашок.
Крім бульбашкової палички та пляшечки для годування, Поппі Перл також постачається зі своєю власною соскою. Коли Поппі поруч, веселощі ніколи не закінчуються!
-Я надуваю сотні бульбашок з ароматом морозива!
-Я хихікаю і співаю свою щасливу пісню про бульбашки!
-Нагодуй мене з пляшечки для годування, щоб я міг пускати бульбашки!
-Видувайте бульбашки разом зі мною, використовуючи свою власну Bubble Wand.
-Вмикає режим без безладу в приміщенні!

___

Пересилка за рахунок покупця. Укрпошта, НП
Ув. покупці! Обмін та повернення не передбачено.
Здійснюйте свої покупки обдумано!

УВАГА!!! При відправленні з післяплатою ми беремо передплату у розмірі 200 грн., яка є гарантією, що посилка буде забрана. Залишок коштів і всі витрати повязані з післяплатою Ви оплачуєте при отриманні.

У Дніпрі Перемога-6
вайбер ********** Лена

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари