Всі категорії
Додати товар

Лялька велика лол омг lol surprise omg sunshine makeover bubblegum баблгам змінює...

1040 грн
Опис

В наявності. Оригінал!

Зустрічайте нових яскравих красунь L.O.L.Surprise (ЛОЛ Сюрприз) O.M.G.серії Sunshine Makeover.

Головною особливістю цієї колекції є зачіски, макіяж та одяг ляльок, що змінюють колір на сонці.Причому змінюється і колір волосся, і колір одягу із взуттям!Ляльки на сонці кардинально перетворюються, стають яскравішими.

Елементи волосся та одягу красуні змінюють при сонячному світлі або під ультрафіолетовою лампою.Знайдіть секретне перетворення своєї лялечки, одягу та аксесуарів.

У колекції LOL OMG Sunshine Makeover виходять 3 ляльки - Bubblegum DJ, Sunrise та Switches.А також буде випущено спеціальне видання LOL OMG Sunshine Makeover Big Surprise із ще однією лялькою (як це було зі Splash Queen).

У набір входить:

Лялька заввишки 27 см

Стильний одяг

1 пара взуття

Аксесуари

Підставка для ляльки, яку можна використовувати як стілець

Рекомендовано для дітей віком від 3 років.

Лялька має шарнірні руки, що дозволяє вигадувати їй безліч поз для фотосесій та модних показів.Гра з лялькою L.O.L.Surprise!розвиває в дитині креативність, уяву та вміння грати.

Рекомендовано для дітей віком від 3 років.

Модні ляльки LOL Surprise зі стильними зачісками, вбраннями та безліччю деталізованих аксесуарів роблять ідеальну іграшку для дітей, у тому числі для дівчаток та хлопчиків від 4 років та старших, для творчих ігор!

Як подарунок на день народження або в подарунок до будь-якої нагоди ляльки забезпечать годинник соціальної гри з братами, сестрами та друзями!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари