Всі категорії
Додати товар

Rainbow high fantastic fashion skyler bradshaw скайлер маркушоу

1950 грн -6% 1850 грн
Опис

ОРИГІНАЛ! зі США. Відсилання на день замовлення
Виробник: MGA Entertainment

До набору Rainbow High Fantastic Fashion входять лялька, пошукане плаття, друге повсякденне вбрання, модні аксесуари для ляльок і альбом для малювання! Дітям сподобається відтворювати історії з мультсеріалу та вигадувати власні історії.

crec з голови до ніг одягнена в СИНІЙ. У неї чудові деталізовані риси обличчя, гарне синє волосся з локонами, довгі вії та скляні очі. Зберіть Веселку всіх чудових ляльок високої моди Rainbow.

cress приходить у модному синьому джинсовому платті зі стразами та на підборах свого фірмового синього кольору. І друге вбрання — чарівне двоколірне джинсове синє плаття та сумочка під тон. Одягніть її в будь-який образ, комбінуйте та комбінуйте їх або поєднуйте моду з іншими ігровими наборами Rainbow High Fantastic Fashion так, як вам подобається.

Для захопливішої розповіді до комплекту входить синій блокнот для малювання і відповідна ручка.
Лялька повністю рухома, її легко налаштувати, і з нею весело грати. Її голова, руки, пензлі та ноги згинаються в багатьох кумедних позах, включно зі шпагатами! Або ви можете розмістити її на підставці для ляльки, що додається.

Висота ляльки 28 см
Вік: 4+

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари