Всі категорії
Додати товар

Лялька шанель онікс rainbow high shadow shanelle onyx, оригінал

1599 грн
Опис

Лялька Шанель Онікс - Rainbow High Shadow Series 1 Shanelle Onyx- Grayscale Fashion Doll. 2 Black Designer Outfits to Mix & Match with Accessories.
Оригінал від MGA.

НАДИХАЙТЕ УЯВУ ДІТЕЙ: Rainbow High офіційно досягла свого рівня. Shadow High втомився від того, що Rainbow High перемагає (і маніпулює) усім. Цього року Shadow High більше не буде школою мистецтв, що ховається в тіні. Тут талант непохитний, а креативність неперевершена. Очікуйте несподіваного від студентів образотворчого мистецтва Shadow High. Ці учні можуть процвітати в тіні, але вони завжди дозволяють сяяти своїм справжнім кольорам.
ЧУДОВІ ОСОБЛИВОСТІ: Shanelle Onyx має унікальний дизайн і вбраний у чорні акценти з голови до ніг. У неї чудові, деталізовані риси обличчя, гарне чорне пряме волосся, довгі справжні вії та скляні очі. Зберіть Веселку з усіх чудових ляльок Shadow High fashion.
2 ВБРАННЯ ДЛЯ ПОЄДНУВАННЯ: Шанель одягнена в сукню А-силуету з принтом омбре та пару ніжних босоніжок на шнурівці. Вона також поставляється з другим повним нарядом для веселощів комбінування. Чорний топ із срібною перлинною обробкою та срібними шпильками, спідниця з гусячими лапками, атласна куртка з рукавами з органзи та пара чорних босоніжок в тон. Цей ігровий набір подарує дітям нескінченну радість і цікаву розвагу.
ТВОРЧІСТЬ ЗАРАЗ: у Shadow High, елітній школі мистецтв, усі учні мають шкільний фокус, який вказано на упаковці та в мультсеріалі. Шанель фокусується на дизайні одягу від кутюр.
КОЛЕКЦІЙНЕ ПАКУВАННЯ, ІДЕАЛЬНЕ ДЛЯ ПОДАРУНКУ: Оскільки Shadow High є конкуруючою школою Rainbow High, їхня гарна упаковка віддзеркалює Rainbow High, але ляльки розташовані в крайньому правому куті, а сірий колір перевершив кольори веселки.

Доставка - НП, УП, Розетка, Міст, самовивіз.
Повернення немає.
Наложка - після авансу 200 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари