Всі категорії
Додати товар

Лялька mermaze mermaidz winter waves nera русалка нера з хвостом, що змінює колір 585404

1150 грн
Опис

В наявності 1 шт.
Пересилаю УП НП

Абсолютно нова колекція ляльок від MGA Entertainment 2022 року. Нові ляльки-русалки мають карколомний вигляд. MGA (створювачі LOL Surprise, Rainbow High і Bratz) безсумнівно вміють робити найефективніші ляльки, від яких дух захоплює. І Mermaze Mermaid не виняток.

Цього разу наша уява переносить нас у загадковий світ морських глибин. Пориньте в океан незвичайних пригод і відкрийте для себе нових персонажів водних дівчат, за життями яких ви зможете простежити в серіалі, а потім відтворити їх або придумати нові сюжети, граючи з точно відтвореними ляльками.

У першій серії Mermaze Mermaidz представлено аж шість унікальних русалок із функціями зміни кольору риб'ячого хвоста. Русалки вирізняються не тільки зовнішнім виглядом, але й рисами характеру та улюбленими захопленнями, тому кожна дитина знайде свою улюблену героїню, з якою зможе себе ідентифікувати.
Лялька Nera із серії Mermaize Mermaidz має:

Блискучий хвіст русалки, який змінює колір від омбре-фіолетового на наполовину рожево-фіолетовий під час занурення у воду. Щоб змінити колір хвоста, облийте ляльку крижаною водою або занурте її в ємність із водою.
У ляльки 9 точок артикуляції на шиї, плечах, ліктях, зап'ястках, тулуб, талії та хвості, що дають змогу ляльці приймати різні положення. Хвіст також слугує підставкою: зігніть його на 90 градусів, і лялька стоятиме самостійно.
Дуже довге волосся, зав'язане в химерну зачіску, макіяж і сережки
Красиві скляні очі та довгі справжні вії.
Модне блискуче вбрання, що підкреслює її індивідуальність.
Висота ляльки: 36 см

Виробник: MGA Entertainment

Розмір коробки: 31x31x8 см
MERMAZE MERMAIDZ™ Winter Waves Nera™ Mermaid Fashion Doll with Color Change Fin, Glitter-Filled Tail and Accessories

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари