Всі категорії
Додати товар

Лялька лілія зіркова принцеса барбі з аксесуарами 30 см у коробці

330 грн
Опис

З чудовою лялькою "Лілія" TK13236 з колекційної серії "Зоряна принцеса" кожна маленька дівчинка зможе повірити в казку та зануритися в чарівний світ чудес, а також придбати нову ляльку подружкою, яка супроводжуватиме її у всіх фантастичних пригод!

Витончені риси обличчя лялькової красуні з перших секунд зачарують кожну маленьку дівчинку. Виразні каріє очі, акуратний курносий носик і біла широка усмішка надають їй особливого шарму та захоплення. Довге, шовковисте волосся акуратно укладене в зачіску. Їх можна розчісувати та моделювати різні стильні укладки.


Зіркова принцеса одягнена дійсно в розкішне королівське вбрання. Пишне, вечірнє плаття зроблене в сріблястих відтінках і вишукано прикрашене блискучими паєтками, обшите ніжною атласною стрічкою й доповнене об'ємним бантом із перламутровими перламутровими перлами. А на ніжках взуті модні чорні босоніжки.

Також із чудовою лялькою до комплекту входять додаткові аксесуари у формі 2 пишних бутонів, білої милої кішечки та приладдя для догляду за вихованцем.

Лялечка виготовлена з високоякісного пластику та має безліч артикуляційних точок, руки згинаються в ліктях і зап'ястках, а ноги в колінах.

Зріст ляльки — 30 см.

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
para_obyvi
para_obyvi
Супер-продавець
Дніпро
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари