Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Лялька модниця, сюрприз-аксесуари

210 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Стать: Для дівчаток
Вік: 3 роки
Тип іграшки: Ляльки

Кілька примірників у наявності

Зеленоогла лялька 3666-8 завжди була відомою модницею, але сталося лихо, вона розгублена і їй потрібно упорядкувати себе. Златвласій блондинці терміново потрібна допомога юної модниці! До комплекту входить усе необхідне для розв'язання цієї непередбаченої ситуації. Більшегла блондинка фарба сама по собі, але макіяж і зачіска точно нікому ще не пошкодили!
Для початку гри потрібно надіти маску "спіраний макіяж". Тепер можемо наводити красу!
Спершу потрібно виправити макіяж, адже виходити так на вулицю точно не можна! У цьому нам допоможе чарівна бульбашкова маска. Одягаємо її поверх невдалого макіяжу та дощу. Після знімаємо та бачимо казкове перетворення! Красива помада, яскраві тіні та блискітки на обличчі перетворили нашу ляльку на справжню зірку. Але це тільки півлоти, час розпочинати зачіску. Для цього можна скористатися гребінцем, гумками, прекрасною шпилькою та кольоровими крейдами, які входять до комплекту. Ну, і щоб образ став завершеним, потрібно додати трохи аксесуарів! В арсеналі є модне взуття, стильні сережки, пара браслетів і намисто та інші аксесуари, які стануть для юного стиліста модним сюрпризом. Тепер наша зірка готова підкорювати світ!
Красуня виготовлена з пластику та має 11 точок артикуляції, що дає змогу їй рухатися та приймати різні пози.
Комплектація:
лялька; підставка (маска) "зіпсажений макіяж"; потужна бульбашкова бульбашкова маска; гребінець; гумка; чебреньки для волосся;брасати; стерельє;сіжки;взуття.
Зріст ляльки — 22 см.

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари