Всі категорії
Додати товар

Ляльковий будиночок габбі 15 предметів gabby’s dollhouse, purrfect dollhouse with 15 pieces

5450 грн
Опис

Ляльковий будиночок Габбі ляльковий будиночок з 15 предметів, включно з іграшковими фігурками, меблями, аксесуарами та звуками! Gabby’s Dollhouse Purrfect Dollhouse with 15 Pieces including Toy Figures.
Грайте у своєму власному ляльковому світі з ляльковим будиночком Gabby´s Dollhouse Purrfect! Приблизно 60 см. висоту! Високий, цей фантастичний дитячий ляльковий будиночок наповнений цікавими функціями, зокрема вежею для доставки лялькового будиночка, що працює котом-ватором, звуками та багатьом іншим!
Оживіть магію лялькового будиночка Gabby´s DreamWorks із ляльковим будиночком Gabby´s Purrfect! До нього входять фігурки Габбі та Панді Лапи, 8 предметів меблів, 3 аксесуари та 2 доставки лялькового будиночка! Опустіть доставку у вежу та знайдіть усередині несподіваний аксесуар! Катайтеся вгору та вниз на робочому Cat-A-Vator і досліджуйте 4 поверхи та 7 різних кімнат! Розслабтеся на дивані в музичній кімнаті, переверніть кухонну стільницю, щоб поснідати чи повечеряти, пограйте на гірці та багато іншого. Крім того, ви можете натиснути кнопку на передній частині лялькового будиночка, щоб активувати пісні, звуки та фрази з шоу. Маючи так багато дивовижних функцій, ляльковий будиночок Gabby´s Purrfect є ідеальним місцем для нескінченних пригод у ляльковому будиночку!

У комплекті: 1 ляльковий будиночок, 1 фігурка дівчинки Габбі, 1 фігурка Панді Лапи, 8 предметів меблів, 2 комплекти постачання лялькового будиночка, 3 аксесуари, 1 інструкція.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари