Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна лялька spin master brightlings

499 грн
Опис

Інтерактивна лялька Spin Master Brightlings

Працює від 3 батарейок ААА 1,5 V (LR03) у комплекті.
Підходить для дітей від 4 років.

*******************************************

У ляльки Brightlings ганчірка тіло та пластикове інтерактивне обличчя. Світлові ефекти імітують міміку та показують емоції ляльки.
Може працювати в 3 режимах:
«Гра» Зносить понад 100 різних фраз (англ.яс.) під час натискання на вушко або животик ляльки, або коли дитина змінює положення її тіла. Реагує на будь-які зовнішні впливи. Від настрою й емоцій ляльки змінюється вираз її обличчя, колір підсвітки, тембр голосу.
«Повторіння» Лялька може записувати та повторювати все, що їй кажуть. Щоб змінити швидкість і тембр голосу ляльки, її необхідно нахилити з боку в бік.
«Музика» Лялька програє 6 різних музичних стилів: поп, рок-н-рол, опера, джаз, йодль, бітбокс. Може змінювати темп музики залежно від положення її тіла.  
Лялька розуміє, коли її кладуть обличчям донизу; кричить, що в неї крутиться голова, якщо тримати її вгору ногами. Також лялька здоровиться, визнається в любові, повідомляє про свій настрій.Якщо ви обійміть ляльку або різко її кинете, то в неї буде відповідна реакція. Вона скаже, що це мило або попросить не робити цього.

Повернення не передбачено.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
step-irene
step-irene
Київ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари