Всі категорії
Додати товар

Лялька лісова мавка в українському вбранні колекційна md2205 кукла в коробці на...

665 грн
Опис

Колекційна Лялька Лісова Мавка в Українському вбранні, новинка, топ хіт, дуже гарні та реалістичні, якісні, просто знахідка для подарунку.

Дитяча іграшкова лялька від Kids Hits, модель MD2205 – це унікальна та особлива колекційна лялька, яка створена за образом Мавки, головної героїні книги драми-феєрії «Лісова Пісня», яка написана Лесею Українкою, і на основі анімаційного фільму «Мавка».

Особлива відмінність моделі цієї ляльки - це те, що вона одягнена у чудову українську народну сукню червоно-білого кольору з вишитими візерунками, а доповнюють образ червоні чобітки. Її довге волосся зібрано у красиву косу, і його гарно прикрашає віночок з квітів.

Особливістю цього виробу є те, що на зворотній стороні упаковки є QR код, просканувавши який ви зможете перейти на зручний для вас музичний сервіс та прослухати 5 саундтреків до анімаційного фільму «Мавка» і насолодитися цією магічною та загадковою лісовою атмосферою. Поринь у всесвіт Мавки, де на тебе чекає магія пригоди, а також краса і самобутність української культури.

Розмір ляльки: 32 см
артикуляційні точки (шарніри): руки, ноги, голова рухомі.
розмір упаковки: 24,3х6,5х36,5 см
3+

Також є модель ляльки MD2201 у білій сукні із зеленим волоссям.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий