Всі категорії
Додати товар

Модна лялька lol surprise omg pose fashion doll with multiple серія 8

1001 грн
Опис

Новинка ! Красуня Позі
Йдучи бульваром , шопінг — моя місія.
Я шукаю найновіші тенденції, щоб поділитися з усіма моїми найкращими улюбленцями. Представляємо абсолютно нову L.O.L. Сюрприз О.М.Г. Поза модна лялька з кількома сюрпризами!
Кожного разу, коли її найкращі подруги відчувають себе розгубленими під час шопінгу, Поза завжди їх підтримує та любить ділитися найновішими трендами.
У неї приголомшливі риси обличчя, гарне волосся, власне гламурне вбрання, і вона створена для безлічі можливостей позувати.
Останній L.O.L. Сюрприз О.М.Г. модні ляльки – це несподівані найкращі дівчата, які відзначають відмінності між друзями, які роблять один одного сильнішими.
Незважаючи на те, що вони різні, усі вони люблять те, що люблять, і всі вони прагнуть залишатися собою, незалежно від того, з ким ви є.
Кожна коробка містить L.O.L. Сюрприз О.М.Г. модну ляльку, взуття, аксесуари, окуляри, гаманець, гребінець і підставка для ляльок.
Зберіть усі L.O.L. Сюрприз О.М.Г. ляльки: Вікторія, Поза, Польова квітка та Джемс! ЛОЛ. Модні ляльки-сюрпризи зі стильною зачіскою, одягом і багатьма деталізованими аксесуарами стануть ідеальною іграшкою для дітей від 4 років!

Оригінал із США

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anfisa20
anfisa20
Супер-продавець
Вінниця
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари