Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Лялька rainbow high divas — meline luxe.

1650 грн
Опис

Нова з Америки.

Meline Luxe має унікальний дизайн і з голови до ніг одягнена в золоті та бежеві тони. У неї чудові деталізовані риси обличчя, гарне завите золоте волосся, довгі справжні вії та скляні очі. Зберіть Веселку з усіх модних ляльок Rainbow Vision – Rainbow Divas.

2 MIX & MATCH FASHION: Мелін одягнена у чудову бальну сукню з вишивкою з паєток та деталями з органзи, на золотих підборах у тон, із шпильками для волосся та золотими прикрасами. У неї також є друге повне вбрання, яке можна комбінувати та поєднувати. Довге пальто зі штучного хутра з принтом гепарда, сукня із золотої фольги з деталями тваринного принту та чорні сандалі із золотим ланцюжком та підвісками.

МІКРОФОН RAINBOW DIVAS + НАБІР ДЛЯ МЕХАННЯ: У комплект поставки Мелін входять всі необхідні ігрові предмети для див, включаючи срібний мікрофон + підставку, косметичку на коліщатках, фен, губну помаду, палетку для макіяжу, 3 пензликів і т.д. комплект. ручка (переміщається вгору + вниз), чотири роликові колеса, відкривання та закривання дверцят шафи, робоча скринька та два знімні лотки. Завдяки цьому перехід від проб до виступів став таким простим. Цей ігровий набір подарує дітям нескінченну радість та творчі розваги.
Поставте її на підставці для ляльки: Вона повністю рухлива і рухлива, її руки і ноги згинаються для безлічі гламурних поз, або ви можете розмістити її на підставці для ляльки.

Відправка щодня в день замовлення
Відправлю НП УП Розетка
Пакування наше у транспортировочні коробки для надійної доставки до Вас
Є накладений платіж по передоплаті.
Є самовивіз Київ Дарницький район вул Здолбунівська
Переглядайте ще інші мої оголошення з продажу дитячих іграшок

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize