Всі категорії
Додати товар

Лялька rainbow high skyler dream design рейнбоу хай скайлер дизайнер

2190 грн
Опис

Ціна за набір з пошкодженою упаковкою ( є2 шт), фото 2-8, 2190 грн.
Пошкоджений пластик з однієї сторони, лялька, аксесуари без жодних нюансів.
Упаковка без жодних нюансів, фото 9-10 2400 грн.
Представляємо Скайлер Бредшоу в її культовому ігровому наборі RAINBOW HIGH Dream & Design Fashion Studio. Він постачається з усім необхідним: швейною машинкою, праскою, модним робочим столиком, альбомом для ескізів з водяним написом, функціональним манекеном, справжніми барвистими тканинами Rainbow High і ексклюзивною лялькою Скайлер Бредшоу. За допомогою цього комплекту для дизайнера моди без шиття ви можете створити понад 300 модних дизайнів. І оскільки цей ігровий набір має понад 40 аксесуарів, ви можете грати з ним знову і знову.
4 СПОСОБИ ГРАТИ: Мрійте та створюйте власні неймовірні модні дизайни разом із Skyler. Ігровий набір містить так багато способів гри. (1) Набір No Sew Easy Fashion Kit для практики драпірування тканин і створення дизайну. (2) Робочий стіл Fashion Designer плюс обов’язкові дизайнерські аксесуари для будь-якої ляльки, щоб прикинутися модельєром (3) Дизайнерський альбом для малювання Water Discover (4) Ексклюзивна лялька Skyler.
NO SEW EASY FASHION DESIGN KIT: 300+ способів дизайну. Включає 5 справжніх рулонів тканини Rainbow High, манекен і шпильки для манекена, щоб утримувати дизайн.
РОБОЧИЙ СТІЛ ДЛЯ ДИЗАЙНУ ЛЯЛЬКИ ПЛЮС АКСЕСУАРИ: прикинься модельєром, як твоя улюблена лялька Скайлер Медісон. У наборі є все, що потрібно вашій ляльці, включаючи дизайнерський робочий стіл, швейну машину, що повертається вгору та вниз, праску, ножиці, олівці, шпильки, чашку для кави, ножиці тощо.
WATER REVEAL SKETCHBOOK: оживіть дизайни Скайлер за допомогою її альбому для малюнків. Просто додайте води.
ЕКСКЛЮЗИВНА ЛЯЛЬКА: ексклюзивна лялька Скайлер, яка стала переможцем конкурсу дизайну одягу Rainbow High Animated Series «Project Rainbow», щоб діти могли відтворити свої улюблені сцени з мультсеріалу.
ЩО ВКЛЮЧЕНО: 40+ шт. Модна лялька, 1 повне лялькове вбрання, 1 пара лялькових чобіт, 1 пара сережок, підставка для ляльок, альбом для малювання Water Reveal Design Sketchbook, робочий стіл Fashion Design плюс обов’язкові речі дизайнера (швейна машинка, праска, олівці, шпильки, чашка для кави, ножиці, Plant), новий дизайнерський набір Sew Fashion Designer із 5 рулонами тканини Rainbow High, манекен і шпильки для манекенів для кріплення різних дизайнів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари