Всі категорії
Додати товар

Лялька альонка срср київ фабрики перемога радянська вінтаж велика на резинці з чорними волоссям

849 грн
Опис

У 1945 році в Києві була організована артіль інвалідів-військовослужбовців "Перемога", що спеціалізується на випуску ляльок з деревно-тирсових мас, вати, тканини, уїдливого пластику\карболита, також випускали і новорічні іграшки. Артіль проіснувала до 60 - х років, після чого підприємство було перейменовано на Фабрику іграшок "Перемога". У виробництво впроваджено вироби з поліетилену і пластику. Вашій увазі рідкісна пампушка "Оленка" , - яскрава представниця радянських лялечок початку 1970-х років. Гарненька кароока пекуча брюнеточка! Зріст лялечки - 55 см. Матеріал - важкий восковий пластик природного кольору, не кислотно-рожева - а жива миловидна, дуже натуралістична дівчинка. Ручки, ножки и голова зібрані на резинку, на спинке - пищик. Волосы заслуживают отдельной похвалы! Прошиты, ооооочень густые с естественным блеском, легко рассасываются, сами укладываются в незамысловатую причёску, пейт съемный. Личико трогательное, глазки - колкий пластик, динамичные, в обрамлении ресничек.
Одета девочка в вязаное платьице ручной работы, обута в фабричные туфельки!
Изготовлена из экологически чистого материала по ГОСТу СССР! Подойдет как для игр и развития вашей Принцессе, так и в коллекцию винтажа, оформления витрины, проведения ретро фотосессии и прочего.
Стан хороший, з фото. ❗З нюансів: трохи зламали вії, трохи надгрыжен пальчик (фото 8) і трохи пострижені волоссячко (на фото)❗

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари