Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Інтерактивний їжак zoomer hedgiez whirl від канадського бренда spin master

280 грн -11% 250 грн
Опис

Продаю іграшки б/у Англія.

опис з інтернету.

Інтерактивний їжак Zoomer Hedgiez Whirl від канадського бренда Spin Master дуже мила тварина з приємною на дотик пухнастою шерсткою, яку ви полюбите всім серцем!

Hedgiez (їжачки) ведуть активний спосіб життя: вони дуже люблять перекидатися, варто тільки погладити їх по голові. А якщо перевернути їжака на спину — він почне згортатися в клубочок, ховаючи лапки та мордочку. Якщо натиснути на носик їжакові, можна почути, як він почне посвистувати, робити поцілуночки, або навіть бурчати, а якщо натиснути на живіт їжакові — він весело захихотить!

Їжак має очі, що світяться, виготовлені за технологією LED-eyes — вони спалахують, коли іграшка перебуває в активному режимі та повністю готова до гри. Для керування їжаком у нього вбудовані сенсорні датчики на голові, на носі та животі.

Кожна іграшка з колекції Zoomer Hedgiez має чудове забарвлення — ви обов'язково знайдете саме ту, хто стане справжнім другом вашій дитині. А з гребінцем, який є в комплекті, дитина зможе надати шерстці їжака будь-якого вигляду, який додасть йому індивідуальності.

Працює від 4 батарейок ААА, які не входять до комплекту та продаються окремо.

Матеріали: високоякісний пластик, штучне хутро.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gorin1984
gorin1984
Супер-продавець
Новий Розділ
93% виконаних замовлень
Була