Всі категорії
Додати товар

Каченята спускаються з гірки електрична іграшка трек з качками і звуковими ефектами...

349 грн
Опис

Інтерактивна іграшка для малюків "КАЧАННЯ НА ГІРЦІ" займе Вашого малюка на тривалий час. За процесом гри можна спостерігати нескінченно.

Іграшка атракціон має музичний супровід який дарує позитивні емоції і створює атмосферу веселощів. Працює від 3-х батарейок типу АА.

Стане ідеальним подарунком та займе дитину надовго!

1. Безпечний Матеріал: виготовлений з АБС-пластику, іграшка Нетоксична, безпечна та довговічна. Всі деталі круглі та гладкі без гострих країв, які безпечні для дітей.

2. Легко встановлюється і переноситься: він не великий і може бути доставлений будь-куди після розбирання. Його можна взяти в приміщенні, в сади, пляжі та черги. Після складання у порядку діти можуть почати грати.

3 Унікальний дизайн: набір має яскраве підсвічування та легкий у складанні ергономічний дизайн, легко збирається. Милі маленькі жовті качки можуть лазити сходами і ковзати по доріжках. Іграшка містить цікаві треки та веселу музику (з кнопкою вкл/викл).

4. Сприяє розвитку дитини: цікаві весела музика можуть розвивати зорове сприйняття малюків, щоб допомогти їм розпізнавати кольори та допомогти маленьким дітям розвивати координацію рук та очей.

5. Ідеальний подарунок: це ідеальний подарунок для малюка на будь-яке свято

Розміри-27.5х24.5х14см
Гірка для каченят Качка іграшка - 3 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize