Всі категорії
Додати товар

My little pony інтерактивна поні черілі з аксесуарами лікар cheer me up cheerilee

410 грн -2% 405 грн
Опис

My Little Pony Плюшева інтерактивна поні Черілі з аксесуарами лікар Cheer Me Up Cheerilee

Увесь комплеут в наборі!

Опис
Інтерактивна іграшка "Поні Черілі" з аксесуарами, - це маленька плюшева поні, якій потрібне ваше кохання та турбота. мова іграшки-англійська.

Малютка Поні Черили серії My little Pony темно-вишневого кольору, з чудовими кучерями, а для юних лікарів у комплекті йде градусник і стетоскоп, щоб оглянути і вилікувати твою улюбленку. Натисни їй на груди, і вона поговорить з тобою!

Поні знає кілька фраз (англійською мовою), натисніть на її серце і ви почуєте одну з них:

"Привіт, я - Черілі!"
"Чуєш, як б'ється моє серце?"
"Матуся я тебе люблю"
"Апчхі! Настав час приймати ліки?"
"Мені набагато краще!"
"У мене болить животик"
"Ти така смішна, матусю!"
"Я дуже люблю квіти"

Маленька Черилі стане найкращою подружкою для Вашого малюка. За допомогою такої іграшки дитина зможе навчитися не боятися лікарів та лікування. Граючи з Черілі, малюк зможе сам лікувати її, робити всі необхідні маніпуляції, а поні буде дуже доброзичливо на все реагувати. На прикладі Малютки мама зможе ще раз підкреслити, що не варто боятися і чинити опір лікуванню, якщо воно необхідно, адже нічого страшного в цьому немає.

Відмінна іграшка для рольових ігор дитини. Рольова гра - шлях освоєння смислів та збагачення почуттів дитини. Гра як спосіб переживання емоційно-напружених ситуацій. Ще одна дуже важлива функція рольової гри полягає в тому, що в ній дитина має можливість переробити емоційні враження, що його обурюють, і "відіграти" емоційну напругу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize