Всі категорії
Додати товар

Іграшка-караоке-машина bonaok для дорослих та дітей, портативна караоке-машина з...

1600 грн
Опис

Іграшка-караоке-машина BONAOK для дорослих та дітей, портативна караоке-машина
з Bluetooth та підсвічуванням

Про цей товар

- Супер якість звуку - міні-караоке зі стильним зовнішнім виглядом та простим керуванням, яке сподобається як дітям, так і дорослим. Динамік Bluetooth оснащений високопродуктивним аудіодрайвером та вдосконаленим процесором цифрових сигналів, які роблять звук чіткішим і дозволяють уникнути дратівливого зворотного зв'язку від мікрофона. Покращена підтримка мікрофона для окремого регулювання людського голосу/ефекту луни/гучності музики, підходить для використання як караоке машина і звичайний мікрофон для розмови.
- Bluetooth 5.0 - миттєве з'єднання з мобільними пристроями та висока стабільність. Бездротовий мікрофон автоматично підключається до динаміка при включенні живлення на відстані до 32 футів. Підтримує TF, що зберігає пісні у форматі MP3.
- Тривалий час відтворення - вбудований акумулятор забезпечує 5-10 годин насолоди. Швидка зарядка та тривалий термін служби. Розважайтеся без перерви. Вечірка з нагоди дня народження, зустріч, навчання, активний відпочинок на свіжому повітрі... Цей портативний динамік Bluetooth та бездротовий мікрофон задовольнить усі ваші потреби у веселому співі.
- Багатофункціональна караоке-машина з 4 видами чарівних голосів, веселими та цікавими для дітей. Світлодіодні ліхтарі б'ються у ритмі музики, створюючи веселу атмосферу. Внутрішня функція видалення вокалу дозволяє співати улюблені пісні! Вихідний порт для навушників ззаду. Ідеально підходить для практики співу, домашнього сімейного караоке, досить малий, щоб його можна було взяти із собою у подорож.
- Подарунки для дітей. Яскравий колірний дизайн і красива упаковка роблять його ідеальним різдвяним подарунком на день народження для дітей 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 років. З цим ультрапортативним караоке машина, скрізь сцена. Також чудовий подарунок для молодих та старих.
- Як налаштувати відлуння. Спочатку двічі клацніть кнопку мікрофона (з позначкою мікрофона), щоб перейти в режим реверберації, потім натисніть кнопку + -, щоб вільно регулювати гучність реверберації/відлуння. Примітка. Головки мікрофона, розташовані надто близько до динаміка, будуть видавати різкі та дивні звуки. це звичайний звуковий зворотний зв'язок, тому намагайтеся не розташовувати мікрофонні головки надто близько до динаміків.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари