Всі категорії
Додати товар

Килимок танцювальний smoby "нello kitty"

200 грн

розпродаж до 22 Вер.

138 грн
Опис

Килимок танцювальний Smoby "Нello Kitty" має форму серця, половинки корого скріплені липучкою. Можна грати як на цілому килимку, так і розділити його на два та голити удвох. На ньому красується портрет знаменитої кішечки з мультфільму Hello Kitty. Килимок відтворює 4 пісеньки та може видавати понад 10 видів звуків. Іграшка сумісна з будь-якою стереосистемою, комп'ютером або ігровою приставкою.
Пропонується два варіанти гри з килимом:
Танці. Необхідно вибрати мелодію та увімкнути її. Далі — вся увага на модуль керування, на якому загоряються різнобарвні вогники. Гравець має швидко відреагувати та натискати на кружечки відповідного кольору. Коли гра закінчиться, танець буде оцінений «публікою»: роздасться шум плодисментів. Якщо ж танець не вдався, то танцівниця буде очищена.
Створюємо мелодію (олівці). Вибирається будь-яка пісенька, яка запрограмована в килимку (можна під'єднати до системи та взяти музику з диска). Потім потрібно додавати будь-які звукові ефекти. Вийде абсолютно нова мелодія.

Килимок повністю робочий, працює на 4 батарейках АА (до комплекту не входять), є один недолік — поріз на тильній стороні ( непомітно, заклеєний скотчем), на роботу ніяк не впливає.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
winterzem
winterzem
Супер-продавець
Малин
90% виконаних замовлень
Був

Схожі товари