Всі категорії
Додати товар

Різнокольорові милашки аксолотлі | іграшка плюшевий аксолотль аксалотль

650 грн
Опис

Будь ласка, напишіть мені перед тим, як робити замовлення. Якщо ви не напишете який колір вам потрібен я надішлю на свій смак 😅

Кожен зможе вибрати собі друга до душі. Немає обмежень за кольором! Можна вибрати будь-який! 🌈 Якщо аксолотль потрібного кольору не знайдеться, його завжди можна зв'язати (навіть плюшевого 😉) І чекати доведеться зовсім недовго - всього 1-2 дні.
Такі красені радуватимуть не лише дитину, а й дорослого. Тільки подивіться на ці ріжки! Їх так і хочеться помацати!

Не соромтеся запитувати подробиці в особисті повідомлення 💌 Мої клієнти залишають багато позитивних відгуків в інстаграм 💖 Напишіть мені, щоб отримати посилання на мій профіль та переконатися в якості моєї роботи!

Якщо вам потрібна іграшка для малюка – це не проблема. При створенні іграшки я можу використовувати тільки спеціальні гіпоалергенні матеріали (виріб, до речі, можна прати 😉) та очі з безпечним кріпленням, які малюк точно не відірве.
Будь ласка, повідомте мені якщо вам потрібна іграшка для дитини до 3х років або алергіка.
Іграшки можна прати! Ручне прання у теплій воді та сушіння без батареї, необхідно просто покласти у сухе місце та почекати висихання.

Аксолотлі на фото-приблизно 22-25 см. Вартість у них усіх однакова.
Доставка НП, укрпошта сплачується при отриманні.
🎁Безкоштовна доставка при замовленні від 2х штук.

Наявність, будь ласка, уточнюйте. Повторю в будь-якому кольорі та з вашими правками за 1-2 дні за передоплатою 50% або повна вартість іграшки.
Доставка за рахунок покупця(нова пошта, укрпошта)
Беру замовлення на інші іграшки ✨️

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари