Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Плюшевий заєць несквік 50 см

442 грн
Опис

Плюшева іграшка заєць Несквік 50 см коричневий

Плюшевий заєць Несквік — мила іграшка, колір якої ви можете підібрати спеціально для себе, стане улюбленою іграшкою і чудовим другом Вашої дитини. Йому неодмінно знайдеться місце серед інших плюшевих звірів у вашому домі. Кожному в дитинстві хотілося мати когось, хто закрив би своїми довгими вухами від нічних дивищ, що живуть під ліжком. Заєць Несквік прекрасно підійде на цю роль і з роллю зручної подушки він впорається також вміло. Вушка зайчика 25 см.

Не тільки дитина буде рада такому чудовому подарунку. Адже кого не зрадять п'ятдесят сантиметрів добра та м'якості? Великі лапи та добрі очі не залишать байдужим ні малюків, ні дорослих. Зробіть подарунок вашій другій половинці.

У виробництві використані тільки екологічно чисті, високоякісні матеріали. Було зроблено все для того, щоб дати дитині максимальний комфорт і безпеку під час гри. Іграшку дуже легко прати. Навіть після кількох прань у пральній машині вона залишається такою ж пухнастою і приємною на дотик. Плюшевий заєць Несквік буде найкращим подарунком для дітей і дорослих будь-якого віку.

Замовити плюшевого зайця Несквика можна у двох розмірах: 50 см і 75 см. Якщо
Вам потрібен зайчик в іншому кольорі, ми його за кілька днів виготовимо та
відправимо Вам безпосередньо з фабрики іграшок.

Переваги:

- українське виробництво фабрики "Аліна";
- гіпоалергенна якість;
- машинне/ручне прання 30 градусів;
- швидка доставка;
- вакуумна упаковка;
- очі міцно тримаються на кнопках.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alinatoys
Alinatoys
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари