Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

М'яка іграшка слон 80 см рожевий

948 грн
Опис

М'яка іграшка слон 80 см рожевий

М'які іграшки — гарний подарунок на будь-яке свято та дитині та дорослому, а якщо вони виготовлені з екологічно чистих і якісних матеріалів, то це подарунок подвійно. Тому до вибору м'якої іграшки потрібно підходити з усією відповідальністю, з огляду на матеріал, з якого вона зроблена, наповнювач, колір і фурнітуру.

Плюшева іграшка слон — символ успіху та добробуту. Якщо ви вибираєте подарунок дівчині, то він обов'язково стане милим і романтичним талісманом вашої симпатії. Великі вуха та кумедний хобот слоника піднімуть дівчині настрій і розбудять ніжні почуття в її серці.

М'який і приємний на дотик, пофарбований у привабливий рожевий колір, натуральний сірий або екзотичний блакитний слоник не залишить байдужими також і дітей, адже приємно буде пізнавати разом із ними світ тварин. А мами будуть спокійні за збереження здоров'я дитини, позаяк іграшка виготовлена з високоякісного плюшу, штучного хутра та гіпоалергенного холафайбера.

Більше плюшевих слоників можна подивитися на сайті.

Догляд за плюшевим слоном 80 см

М'яка іграшка добре переться в пральній машинці, залишається пружною й не деформується. Тому велика м'яка іграшка слон легко стане чудовим подарунком дівчині або дитині й довго тішитиме їх своїм яскравим виглядом, даруючи теплоту та гарний настрій.

Переваги:

- українське виробництво фабрика "Аліна";
- гіпоалергенна якість;
- машинне/ручне прання 30 градусів;
- швидка доставка;
- вакуумне паковання;
- очі міцно тримаються на кнопках.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alinatoys
Alinatoys
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари